Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr μέσα από την οποία ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει τις τιμές των προϊόντων της αγοράς προτείνει να χρησιμοποιούν οι πολίτες, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα ανέφερε πως σε λίγες μέρες στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα ενταχθούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και οι τιμές των λαϊκών αγορών.

Διαβάστε ακόμη: Σταϊκούρας: «Ανοικτό» για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα - Από τι θα εξαρτηθεί

Όπως έγραψε στο twitter: «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε, e-katanalotis.gov.gr».

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1489856413870534657?ref_src=twsrc^tfw

Ο υπουργός μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open ανέφερε ότι υπάρχουν έντονες πληθωριστικές πιέσεις στην διεθνή αγορά οπότε δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη η χώρα μας ενώ επιβαρυντικά, για τις τιμές των οπωροκηπευτικών, λειτούργησε και η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

e-katanalotis: Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα 

Στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τι θέλει να συγκρίνει, προϊόντα ή καύσιμα. 

Αν θελήσει να συγκρίνει προϊόντα, επιλέγει την κατηγορία τροφίμου που θέλει

Στη συνέχεια την υποκατηγορία

Τότε θα εμφανιστεί η λίστα με τα καταχωρημένα προϊόντα και όλες οι τιμές που έχουν στις μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ

Αν αντίστοιχα θελήσει να συγκρίνει καύσιμα, τότε υπάρχει και πάλι δυνατότητα για επιλογή συγκεκριμένου καυσίμου ενώ στη συνέχεια μπορεί να περιοριστούν τα αποτελέσματα ανάλογα με τον νομό ή την εταιρία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA