Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην καταβολή της ενίσχυσης στους εργαζομένους που ήταν ενταγμένοι στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για το μήνα Ιανουάριο προχωρά σήμερα, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Εργασίας. Οι δικαιούχοι του προγράμματος είναι προγραμματισμένο να λάβουν σήμερα τα χρήματα τα οποία αποτελούν αναλογία του μισθού του Ιανουαρίου και αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους το απόγευμα. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον μήνα Φεβρουάριο. Το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ είναι ανοιχτό για την υποβολή δηλώσεων για τον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (Α’ Φάση) του μηνός Φεβρουαρίου 2022. Ο μηχανισμός ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ θα εφαρμοστεί μέχρι τέλος Μαρτίου. Για τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο 2022, τους εργαζόμενους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης την 31η Οκτωβρίου 2021 που θα ενταχθούν στον Μηχανισμό, τα στοιχεία των οποίων αντλούνται από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Στις επιχειρήσεις – εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό, δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον Μηχανισμό έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA