ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/02/2022 07:57

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Πληρωμές στους δικαιούχους για τον Ιανουάριο

Το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Φεβρουαρίου, αναμένεται να πιστωθούν στους δικαιούχους εργαζόμενους του μηχανισμού ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, η αναλογία μισθού του Ιανουαρίου - Ο μηχανισμός θα εφαρμοστεί μέχρι τέλος Μαρτίου.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Πληρωμές στους δικαιούχους για τον Ιανουάριο
(Πηγή: Pixabay)
Ανάγνωση:

Στην καταβολή της ενίσχυσης στους εργαζομένους που ήταν ενταγμένοι στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για το μήνα Ιανουάριο προχωρά σήμερα, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Εργασίας. Οι δικαιούχοι του προγράμματος είναι προγραμματισμένο να λάβουν σήμερα τα χρήματα τα οποία αποτελούν αναλογία του μισθού του Ιανουαρίου και αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους το απόγευμα. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον μήνα Φεβρουάριο. Το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ είναι ανοιχτό για την υποβολή δηλώσεων για τον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (Α’ Φάση) του μηνός Φεβρουαρίου 2022. Ο μηχανισμός ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ θα εφαρμοστεί μέχρι τέλος Μαρτίου. Για τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο 2022, τους εργαζόμενους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης την 31η Οκτωβρίου 2021 που θα ενταχθούν στον Μηχανισμό, τα στοιχεία των οποίων αντλούνται από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Στις επιχειρήσεις – εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό, δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α΄ - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον Μηχανισμό έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΝΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ