Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ με τίτλο «Μάθε πού ανήκεις» βάζει τέλος σε μια μακροχρόνια ταλαιπωρία για εκατομμύρια ασφαλισμένους. Με τη νέα εφαρμογή του ΕΦΚΑ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να εντοπίζουν ηλεκτρονικά, έγκυρα και εύκολα την αρμόδια τοπική διεύθυνση, στην οποία ανήκουν και στην οποία πρέπει να απευθύνονται με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα ή την διεύθυνση κατοικίας τους. Ετσι, καταργούνται χιλιάδες επισκέψεις σε λάθος υπηρεσίες λόγω ελλιπούς ενημέρωσης των πολιτών αλλά και των ίδιων των υπαλλήλων που παρέπεμπαν τους πολίτες σε λάθος σημεία εξυπηρέτησης.

Διαβάστε ακόμη: Βενζίνη: Πού θα βρείτε τη φθηνότερη - Λίστες με τα πρατήρια της γειτονιάς σας

Η εφαρμογή χωρικών αρμοδιοτήτων είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr) στη θέση (https://www.efka.gov.gr/mathepouanikeis.php). Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του ΕΦΚΑ έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της σύστασης των 117 νέων Τοπικών Διευθύνσεων που λειτουργούν ως ενιαία σημεία εξυπηρέτησης για όλους τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Φορέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA