Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρχίζει η καταβολή των χρημάτων στους συνταξιούχους για τις συντάξεις Ιουνίου 2022. Τυπικά οι πρώτοι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματά τους αύριο Πέμπτη, 26 μαΐου, στους λογαριασμούς τους, με τον e-ΕΦΚΑ να προχωρά στην πληρωμή τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων

Διαβάστε ακόμη: O μαθηματικός τύπος που επιστρέφει στους καταναλωτές τα 600 ευρώ από τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος

Βάσει του πλάνου από τον ΕΦΚΑ:

-Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

-Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

-Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA