ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/06/2022 07:34

Συντάξεις Ιουλίου 2022: Αρχίζουν οι πληρωμές - Πότε θα δουν τα χρήματα οι συνταξιούχοι

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα αρχίσει η καταβολή των συντάξεων Ιουλίου στους συνταξιούχους σε όλα τα ταμεία - Αναλυτικά οι ημερομηνίες των πληρωμών για τους δικαιούχους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συντάξεις Ιουλίου 2022: Αρχίζουν οι πληρωμές - Πότε θα δουν τα χρήματα οι συνταξιούχοι
Πηγή: Unsplash, Pixabay
Ανάγνωση:

Αρχίζουν από σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιουλίου στους συνταξιούχους. Τα χρήματα θα «φανούν» από την ερχόμενη Δευτέρα και με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι πρώτοι που θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις είναι εκείνοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ.

Αναλυτικά το πλάνο των πληρωμών

  • Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ