ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/06/2022 08:44

Συντάξεις Ιουλίου 2022: Αρχίζουν τη Δευτέρα οι πληρωμές

Τα χρήματα θα «φανούν» στους συνταξιούχους από αύριο Δευτέρα και με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι πρώτοι που θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις είναι εκείνοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συντάξεις Ιουλίου 2022: Αρχίζουν τη Δευτέρα οι πληρωμές
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Τα χρήματα θα «φανούν» στους συνταξιούχους από αύριο Δευτέρα και με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι πρώτοι που θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις είναι εκείνοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμη: Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα - Πως μεταφέρεται η παλιά συσκευή

Αναλυτικά το πλάνο των πληρωμών:

  • Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ