ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/06/2022 15:54

Τουρισμός για όλους: Αρχές Ιουλίου tourism4all.gov.gr με voucher έως 300 ευρώ – Οι δικαιούχοι

Μιλώντας για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι: «Στο σύνολό της η κυβέρνηση θα δώσει φέτος 70 εκατ. ευρώ για τα προγράμματα τουρισμού. 30 εκατ. θα έρθουν για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Θα φτάσουν τις 300.000 οι δικαιούχοι.

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τουρισμός για όλους: Αρχές Ιουλίου tourism4all.gov.gr με voucher έως 300 ευρώ – Οι δικαιούχοι
Διακοπές σε νησί (Πηγή: pexels)
Ανάγνωση:

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις στο tourism4all.gov.gr για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Ολους». Όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», και θα είναι σαν το freedom pass, μια ψηφιακή κάρτα -voucher 150 έως 300 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Power Pass, Fuel Pass, επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Οδηγός για τους δικαιούχους - Πώς γίνονται οι αιτήσεις

Τουρισμός για Ολους: 300.000 οι δικαιούχοι για δωρεάν διακοπές

Μιλώντας στο MEGA για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι: «Στο σύνολό της η κυβέρνηση θα δώσει φέτος 70 εκατ. ευρώ για τα προγράμματα τουρισμού. 30 εκατ. θα έρθουν για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Θα φτάσουν τις 300.000 οι δικαιούχοι. Είναι ένα πρόγραμμα ενός ψηφιακού free pass 150 ευρώ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις αρχές Ιουλίου του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για καταλύματα αυτό το ποσό όποτε θελήσουν σε αυτό το διάστημα».

Video Loading...

«Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Οι διαδικασίες είναι αυτόματες και μη γραφειοκρατικές. Και για τους ωφελούμενους και για τους επαγγελματίες. Το ποσό μπορούν να το ξοδέψουν οι δικαιούχοι και για την ακτοπλοΐα, και για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, στη Βόρεια Εύβοια το πάσο είναι 150 ευρώ και στη Σάμο 300 ευρώ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ό,τι υπηρεσίες τουριστικές επιθυμούν οι δικαιούχοι», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ