ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/06/2022 07:07

Συντάξεις Ιουλίου: Από σήμερα η καταβολή τους - Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται τη Δευτέρα 27 Ιουνίου

Τα χρήματα θα καταβληθούν στους συνταξιούχους από σήμερα και με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι πρώτοι που θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις είναι εκείνοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Συντάξεις Ιουλίου: Από σήμερα η καταβολή τους - Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται τη Δευτέρα 27 Ιουνίου
Πηγή: Unsplash, Pixabay
Ανάγνωση:

Από σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου, οι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, καθώς θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2022 κύριων κι επικουρικών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Τα χρήματα θα καταβληθούν στους συνταξιούχους από σήμερα και με βάση τον προγραμματισμό του ΕΦΚΑ οι πρώτοι που θα λάβουν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις είναι εκείνοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμη: Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα - Πως μεταφέρεται η παλιά συσκευή

Αναλυτικά το πλάνο των πληρωμών:

  • Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ