ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/07/2022 12:37

tourism4all: Αυτοί είναι οι οριστικοί δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Ολους

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους PASS» καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής. Δείτε αν συμπεριλαμβάνεστε στις 200.000 των δικαιούχων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
tourism4all: Αυτοί είναι οι οριστικοί δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Ολους
Πηγή: shutterstock, unsplash
Ανάγνωση:

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος Τουρισμός για Ολους μέσω του οποίου οι 200.000 δικαιούχοι λαμβάνουν voucher ύψους 150 ευρώ που καλύπτουν αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής. Μέσω της πλατφόρμας tourism4all μπορείτε να δείτε αν είστε ανάμεσα στους δικαιούχους που κληρώθηκαν ώστε να λάβουν την επιδότηση διακοπών.

Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος Τουρισμός για Ολους

Με το νέο «Τουρισμός για Όλους PASS» οι δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν. Το πρόγραμμα καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής. Δεν καλύπτονται τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος μέχρι 30/6/2023.

Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στο Πρόγραμμα και ενεργοποίησης της άυλης προπληρωμένης κάρτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος κινητού τηλεφώνου. Από τη στιγμή όμως που ενεργοποιείται η άυλη προπληρωμένη κάρτα, για να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS, θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC.

Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής χωρίς χρήση τεχνολογίας NFC. Σε κάθε κινητό μπορεί να εισαχθεί για τη διενέργεια συναλλαγών μόνο μία άυλη χρεωστική κάρτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ VOUCHER ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ