Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντός της εβδομάδας αρχίζει η χρήση των voucher της τρίτης φάσης από το πρόγραμμα North Evia – Samos Pass με την επιδότηση για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο. Οι σχεδόν 14.000 άυλες κάρτες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά και οι δικαιούχοι που πρόλαβαν να τα λάβουν έχουν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών όπως της τοπικής μεταφοράς, της εστίασης και της διαμονής.

Παράλληλα υπάρχει σχεδιασμός και για την τέταρτη φάση του προγράμματος. Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά η πλατφόρμα vouchers.gov.gr/eviasamospass θα ανοίξει και πάλι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ώστε να δεχθεί τις αιτήσεις για τις νέες κάρτες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Υπενθυμίζεται πως δικαιούχοι είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, τα οποία είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020.  Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013 ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης, κατά την περ. β’ της παρ.4 του άρθρου 67 του ν. 4172/2013.     

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA