Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε λίγα λεπτά εξαντλήθηκαν τα vouchers για το North Evia - Samos Pass. Η πλατφόρμα για τα vouchers άνοιξε στις 12:00 και οι δικαιούχοι έτρεξαν αμέσως να κάνουν τις αιτήσεις τους για το North Evia - Samos Pass και λίγα λεπτά αργότερα συμπληρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός των αιτήσεων. Συγκεκριμένα, το μήνυμα που βγάζει το vouchers.gov.gr αναφέρει ότι «ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022) λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών». Μοιράστηκαν σε σχεδόν λίγα λεπτά 2.679 κάρτες των 150 ευρώ για Βόρεια Εύβοια και 1.170 των 300 ευρώ για Σάμο.

Διαβάστε ακόμηPower Pass: Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι πληρωμές του επιδόματος – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το διάστημα έως και 31 Οκτωβρίου 2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω περιοχές. Πάντως, τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κατά τις τρεις πρώτες φάσεις του North Evia-Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 4,06 εκατ. ευρώ.

  • Για τη Βόρεια Εύβοια έχουν αποθηκευτεί 17.348 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 14.408 έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.
  • Για τη Σάμο έχουν προστεθεί 8.954 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 7.939 εξ αυτών έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.

Η δράση έχει συνολικό προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ και μέσω αυτής περίπου 32.000 δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφθούν τις δύο περιοχές, τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA