ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/09/2022 04:58

Power Pass πληρωμή: Καταβλήθηκε στους δικαιούχους το επίδομα – Ποιοι δεν τα έλαβαν

Πιστώθηκαν από χθες  τα τελευταία χρήματα του power pass για τον μήνα Ιούνιο. Πρόκειται για απόφαση που λήφθηκε, αφού είχε ήδη καταβληθεί η αποζημίωση για το εξάμηνο Δεκεμβρίου – Μαΐου. Η ενημέρωση των δικαιούχων γίνεται μέσω email ή sms και θα συνυπολογιστεί και το ποσό του Power Pass 1

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Power Pass πληρωμή: Καταβλήθηκε στους δικαιούχους το επίδομα – Ποιοι δεν τα έλαβαν
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Άρχισε χθες η καταβολή του Power Pass 2 προς τους χιλιάδες δικαιούχους. Τα χρήματα αφορούν στην επιδότηση ρεύματος για τους λογαριασμούς ρεύματος που εκδόθηκαν τον Ιούνιο. Ειδικότερα, πρόκειται για τη δεύτερη φάση του επιδόματος για το ηλεκτρικό ρεύμα. Η εμβόλιμη πληρωμή θα γίνει σε όσους εγκρίθηκε ήδη η αίτηση και πήραν πάνω από το ελάχιστο ποσό της επιδότησης. Έτσι, όσοι δεν έλαβαν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο, δεν θα δουν κάποιο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, η πίστωση αυτή αφορά συγκεκριμένους δικαιούχους που δεν είχαν λάβει όλο το ποσό του Power Pass, λόγω μη έγκαιρης παράδοσης των στοιχείων τους από έναν συγκεκριμένο πάροχο ενέργειας. Κατά τ’ άλλα, οι περισσότεροι δικαιούχοι έχουν λάβει πλήρως την επιδότηση ρεύματος. Η επιπλέον πληρωμή θα γίνει ακριβώς για τους προαναφερθέντες δικαιούχους.

Video Loading...

Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί, ελήφθησαν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου που σημαίνει πως για να παρουν τα χρήματα οι δικαιούχοι δεν θα χρειαστεί να γίνει κάποια νέα αίτηση από την πλευρά τους. Η ενημέρωση των δικαιούχων γίνεται μέσω email ή sms και θα συνυπολογιστεί και το ποσό του Power Pass 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
POWER PASS ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ