ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/10/2022 06:28

Επίδομα παιδιού: Ανοίγει και πάλι για αιτήσεις η πλατφόρμα Α21

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, θα είναι ανοίξει και πάλι η πλατφόρμα Α21 του ΟΠΕΚΑ για αιτήσεις από τους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Επίδομα παιδιού: Ανοίγει και πάλι για αιτήσεις η πλατφόρμα Α21
Πηγή: Unsplash
Ανάγνωση:

Σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, θα είναι ανοίξει και πάλι η πλατφόρμα Α21 του ΟΠΕΚΑ για αιτήσεις από τους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού. Οι δικαιούχοι του Επιδόματος μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ ή μέσω του διαδικτυακού τόπου opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet.

Διαβάστε ακόμη: Το προγράμματα για φωτοβολταϊκά και ηλιακούς θερμοσίφωνες

Το δικαιούμενο ποσό υπολογίζεται βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που δηλώνονται στο Α21 του 2022 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2021. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 επιτρέπει μέσω εκτεταμένων ηλεκτρονικών διασταυρώσεων με διαθέσιμες βάσεις δεδομένων άλλων φορέων και υπηρεσιών, τον έλεγχο της ακρίβειας και της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων και πληροφοριών κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΗΔΙΚΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ