Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο πενθήμερο του μήνα αναμένεται να αρχίσει η πληρωμή των συντάξεων Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους. Και αυτόν τον μήνα η πληρωμή θα γίνει σε τρεις φάσεις ενώ θα καταβληθούν τα χρήματα τόσο για τις κύριες όσο και οι επικουρικές συντάξεις. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η καταβολή χρημάτων θα αρχίσει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα:

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ. Επίσης την ίδια ημέρα θα γίνουν και οι πληρωμές από τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών).

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA