ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/11/2022 12:15

Lidl: «Σκάνδαλο» διαρκείας και στραβά μάτια (;)

Η απίστευτη ανοχή στις παρατυπίες της Lidl - Η σιωπή της ΕΤΕ για τον πιο πολύκροτο πλειστηριασμό των ημερών και το τριπλό σήμα για τη μετοχή της Alpha

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Lidl: «Σκάνδαλο» διαρκείας και στραβά μάτια (;)
Lidl: «Σκάνδαλο» διαρκείας και στραβά μάτια (;)
Ανάγνωση:

Ως γνωστόν στις 19 Νοεμβρίου έληξε η προθεσμία δημοσίευσης οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ μετά από παράταση λες και ζούμε ημέρες κορoνοϊού και χρειάζεται να φτάσουμε στο τέλος του 2022 για να μάθουμε τα αποτελέσματα του 2021. Έτσι υποθέτουμε ότι στις 29 του μήνα (μιας και δίνεται και 10 ημέρες τράτο με υπενθυμιστικό μήνυμα) θα έχουμε αναστολή καταχώρησης σε όλους όσοι δεν ανταποκριθούν, δηλαδή δεν θα μπορούν να δημοσιεύσουν τίποτα νέο μέχρι να κλείσουν την εκκρεμότητα δημοσίευσης οικονομικών στοιχείων.

Μεταξύ των εταιριών που δεν έχουν δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία είναι η περίφημη LIDL Hellas, έπρεπε να το κάνει και τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2017 καθώς είναι ΟΕ με εταίρους που έχουν περιορισμένη ευθύνη καθώς είναι νομικά πρόσωπα αλλά και καμία 35αριά εταιρίες γύρω γύρω που σε απλά ελληνικά σημαίνει και ενοποιημένος ισολογισμός και με ορισμό ορκωτού ελεγκτή λόγω μεγέθους καθώς η εταιρία έχει κεφάλαιο 174 εκατ. ευρώ περίπου. Μάλιστα η παράταση που δόθηκε δεν αφορά στις ΟΕ και άρα η Lidl θα έπρεπε να δημοσιεύσει στοιχεία στις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ