Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης μηνιαίας δημοσκόπησης της MARC για τον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε την Τετάρτη (30/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Οι ερωτηθέντες, κλήθηκαν να αξιολογήσουν, τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, αλλά και το καλάθι του νοικοκυριού, ενώ ακόμη μίλησαν για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και το οποίο δείχνει να είναι το μεγαλύτερο πιθανό κόστος για την κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία Αριελ: Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες - Live η πορεία της και τα μηνύματα του 112

Πόσοι αγόρασαν από το καλάθι του νοικοκυριού και η αξιολόγηση για τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση. Όσον αφορά την αξιολόγηση των μέτρων μόνο το 19% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ήταν σημαντική βοήθεια δεδομένων των συνθηκών και το 36,8 % να δηλώνει ότι έχει αγοράσει από το καλάθι του νοικοκυριού.

Σε αρνητική κατεύθυνση, πιστεύει ότι κινείται το καλάθι του νοικοκυριού σύμφωνα με το 44,1%, ενώ το 38,3% πιστεύει ότι το καλάθι του νοικοκυριού βοηθά, ή μάλλον βοηθά στη συγκρότηση των τιμών. 

Ένα άλλο ζήτημα που πραγματεύεται η δημοσκόπηση είν αι οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, με το 49,5% να το υπολογίζει ως πολύ σοβαρή υπόθεση. Ακόμη, σύμφωνα με το 68,8% το μεγαλύτερο πιθανό κόστος για την κυβέρνηση είναι η αύξηση της ακρίβειας και η αισχροκέρδεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA