Απαντήσεις για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρολιάκου έδωσε ο Γρηγορης Ψαριανός, μιλώντας στον Βήμα FΜ.

«Με ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι απ' έξω, περνάει ο Σκουρολιάκος δίπλα μου εκείνη την ώρα και με κοίταξε έτσι με ένα υφάκι περίεργο, και λέω σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω γιατί αυτά κάνουνε κύκλο: ο Πετράκης πέρσι ήταν κυβέρνηση. Και έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντως, μου μίλησε πολύ άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ του είπα απλώς: "Γλείφε τώρα εκεί που έφτυνες"».

Ο βουλευτής του Ποταμιού προσθεσε για την κυβέρνηση: «Με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς τα ψηφίζουν μέχρι τέλους, γιατί όταν τρώνε δεν μιλάνε. Τώρα είμαστε στη μάσα. Βεβαίως θα αποδοθούν ευθύνες. Αυτοί οι τύποι δεν θα τη βγάλουν καθαρή, που πούλησαν τη χώρα για 99 χρόνια, και μας λέγανε εμάς γερμανοτσολιάδες. Αυτά τα πουλημένα τομάρια. Οι πολίτες είναι απολύτως απελπισμένοι, είναι σε απόγνωση, και είναι στη φάση που σου λέει, και την τελευταία τρέλα, την κάναμε».