Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σήμερα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο επαναλαμβάνοντας την άποψή του ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να εγκαταλείψει οικειοθελώς το υπουργείο Άμυνας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το 2012 στην τότε σύσκεψη αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια που έφερε την συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ είχε δώσει ένα χαρτί στον πρόεδρο που του έλεγε ότι ήθελε το υπουργείο Άμυνας προκειμένου να στηρίξει την κυβέρνηση.

Φυσικά, θύμισε επίσης ότι στη συνέχεια ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το χαρτί είναι πλαστογραφημένο και ότι είχε απειλήσει με μήνυση τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάτι που όπως είπε δεν έκανε καθώς ο κ. Παπούλιας είχε στα χέρια του το αυθεντικό χαρτί.

Ντου σε θυρίδες

Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε δικές του πληροφορίες από παριστάμενο, όπως είπε, υπουργό της κυβέρνησης στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, η Αριστερή Πλατφόρμα έως την τελευταία στιγμή υποστήριζε παρά την έκκληση του παρόντος πρωθυπουργού που τους είχε προειδοποιήσει ότι πρέπει να ψηφίσουν τη συμφωνία ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο με την... κατάληψη του Χολαργού αλλά και το άνοιγμα όλων των τραπεζικών θυρίδων.