Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, HELMEPA και στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της τοπικής περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, συνεργαζόμενoυ φορέα της HELMEPA στη Βόρεια Ελλάδα, για να ενημερώσουν τους εθελοντές για το πρόβλημα των θαλάσσιων απορριμμάτων και να συντονίσουν την καταγραφή τους.

Ο καθαρισμός διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς, που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Στυλιανό Ματσαρίδη.

Image removed.

Με αυτή την προσπάθεια συμβολικής σημασίας, η Herbalife Nutrition αποδεικνύει εμπράκτως για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της προώθησης λύσεων που αποτρέπουν την περιβαλλοντική ρύπανση, προωθώντας βιώσιμες λύσεις σε κάθε τομέα του κύκλου εργασιών της.

Η Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, Ναταλία Μελισσινού δήλωσε: «Για όλους εμάς στη Herbalife Nutrition, οι αρχές της βιωσιμότητας συνιστούν βασικό παράγοντα για κάθε επόμενο μας βήμα. Με αυτή τη συμβολική προσπάθεια, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση λύσεων που θα απομακρύνουν κάθε πιθανό κίνδυνο από τις θάλασσες μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους εθελοντές από το δίκτυο των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife Nutrition βρέθηκαν στον καθαρισμό, καθώς και τη HELMEPA για το συντονισμό της ενέργειας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA