Η «Κρυστάλλινη Σπηλιά» της Ισλανδίας με τον μπλε πάγο μας αφήνει άφωνους [εικόνες]

Μπορεί από τις εικόνες που θα δείτε να έχετε την αίσθηση πως πρόκειται για σκηνικό βγαλμένο από τη Walt Disney, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμα και τα πιο καλοστημένα σκηνικά. Η «Κρυστάλλινη Σπηλιά» της Ισλανδίας αποτελεί πραγματικότητα, με τους τυχερούς που είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, να κάνουν λόγο για ένα απίστευτο θέαμα.

Ο 27χρονος φωτογράφος Νίκολας Μπρους επισκέφθηκε την απίστευτα όμορφη σπηλιά της νοτιοανατολικής Ισλανδίας, τράβηξε φωτογραφίες και τις μοιράστηκε με το κοινό του, με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει και με το παραπάνω. Ο εντυπωσιακός μπλε πάγος και τα απίστευτα σχέδια του που παρατηρεί κανείς στο εσωτερικό της σπηλιάς εντυπωσιάζουν, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κάθε φορά που την επισκέπτεται κανείς, αντικρίζει και ένα… διαφορετικό τοπίο λόγω των διαφορετικών θερμοκρασιών.

Ο πάγος λιώνει και επαναδημιουργείται, αλλάζοντας συνεχώς το εσωτερικό του πανέμορφου σπηλαίου, δίνοντας μας ένα κίνητρο να επισκεπτόμαστε την «Κρυστάλλινη Σπηλιά» ξανά και ξανά.

[ngallery id=585666 title="Η «Κρυστάλλινη Σπηλιά» της Ισλανδίας με τον μπλε πάγο μας αφήνει άφωνους [εικόνες]