Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 25 χρόνων, ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Παναγιώτης Ξόμπλιος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προδόθηκε από την καρδιά του.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η ομάδα στην οποία αγωνίζονταν αυτήν την περίοδο: «Σε βαθύ πένθος όλοι μας. Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας.Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο 25χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του στον Αετό Σκύδρας, πέρασε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και του Άρη προτού κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Βέροια. Την περίοδο 2018/19 πήγε στον Αλμωπό Αριδαίας, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε και στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου προτού μετεγγραφεί στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Τον Σεπτέμβριο του 2020 μεταπήδησε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA