Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάντσεστερ Σίτι έγινε κι επίσημα η πρώτη απ’ τις 12 ομάδες, που αποχωρεί απ’ το πλάνο της European Super League, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της αργά το βράδυ της Τρίτης (20/04). Όπως ανέφεραν οι «πολίτες» έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες «απόσυρσής» τους απ’ το γκρουπ που επεξεργάζεται το πλάνο για την ESL.

Ήταν μάλιστα, τόσο άμεσος ο αντίκτυπος και το ενδιαφέρον απ’ όλο τον κόσμο, που τα αμέτρητα «κλικς» στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι (όπου υπάρχει η επίσημη ανακοίνωσή της), «μπλόκαραν» τον server κι «έριξαν» τη σελίδα της στο διαδίκτυο.

https://twitter.com/ManCity/status/1384603706113540096?ref_src=twsrc^tfw

Άμεση ήταν πάντως και η αντίδραση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος μόλις έγινε γνωστή η απόφαση των Άγγλων τους «καλωσόρισε» πίσω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. «Είμαι πανευτυχής που καλωσορίζω πίσω τη Σίτι στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια. Έδειξαν μεγάλη ευφυΐα, ακούγοντας τις φωνές και πάνω από όλα τους οπαδούς της» ήταν τα λόγια του Σλοβένου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA