Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πολυνίκης του θεσμού και πρωταθλητής για το 2021 Ολυμπιακόςμε 28 κατακτήσεις, αναμετράται (21:00) στον 79ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον 7 φορές Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ο νικητής της διοργάνωσης από το 2017 έως και το 2019.

Διαβάστε ακόμη: Ομόνοια: Ένταση μεταξύ Αστυνομίας και οπαδών του ΠΑΟΚ

Αμφότερες οι ομάδες έφτασαν στον τελικό αήττητες: ο Ολυμπιακός με 4 νίκες και δύο ισοπαλίες και ο ΠΑΟΚ με 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο αγώνας διεξάγεται στο - άδειο από φιλάθλους και με ελάχιστους προσκεκλημένους- ΟΑΚΑ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο  38χρονος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι

Οι αρχικές 11άδες

Με 3-4-3 παρατάσσεται ο Ολυμπιακός: Σα – Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Εμβιλά – Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χολέμπας – Μπρούμα, Ελ Αραμπί και Μασούρας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι. Απών για τον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί, που δοκίμασε να συμμετάσχει στο ζέσταμα, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο live του gazzetta.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA