Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ανέλπιστη νίκη που έχει τη σημασία της, έστω και αν πρόκειται για φιλικό, πέτυχε η Εθνική Ελλάδας, η οποία νίκησε 2-1 τη Νορβηγία στο «Ροσαλέδα» της Μάλαγα.

Μασούρας και Ανδρούτσος σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο και έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα του Τζον Φαν Σιπ. Το οποίο απλώς μειώθηκε με το τέρμα του Στράντμπεργκ στο 64′, αφού η Νορβηγία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει παρά την πίεση της στο τέλος.

Για τον Ανδρούτσο ήταν και η πρώτη φορά που χρίστηκε σκόρερ φορώντας το εθνόσημο.

Η Εθνική προηγήθηκε στην πρώτη επίσκεψη της στα νορβηγικά καρέ. Στο 13′ ο Πέλκας πάσαρε διαγώνια προς τον Μασούρα και αυτός στο τετ-α-τετ με τον Χάνσεν πλάσαρε εύστοχα.

Πριν η Νορβηγία συνέλθει, η Ελλάδα βρήκε δεύτερο γκολ. Στο 21′ ο Πέλκας σέντραρε από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Τσιμίκας πάσαρε παράλληλα και ο Ανδρούτσος από κοντά σκόραρε με σουτ.

Η μείωση του σκορ σημειώθηκε στο 64′. Ο Όντεργκαρντ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Στράντμπεργκ πήρε την κεφαλιά από τον Τζόλη με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Σολμπάκεν): Χάνσεν, Γκρέγκερσεν, Στράντμπεργκ, Αγιέρ, Μέλινγκ (69’ Μπιόρκαν), Μίντσο (46’ Σόρλοθ), Μπεργκ (69’ Άουρσνες), Θόρσμπι (46’ Θόρστβεντ), Έντεγκαρντ, Ζαχάριασεν (46’ Ράιερσον), Χάαλαντ

ΕΛΛΑΔΑ (Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (90+4’ Μπακάκης), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαυροπάνος, Τζαβέλας, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (75’ Σιώπης), Μάνταλος (57’ Μπακασέτας), Γαλανόπουλος (57’ Ζέκα), Μασούρας (57’ Τζόλης), Πέλκας (75’ Παυλίδης)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA