Μενού
  • Α-
  • Α+

Τυχερός μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως ήταν ο Δανός ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ερικσεν που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το Euro 2020 Δανία - Φινλανδία. Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Ερικσεν μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Rigshospitalet, έχοντας τις αισθήσεις του και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Δανίας, στο πλευρό του στο νοσοκομείο είναι και η σύζυγός του. 

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, η οποία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ο 29χρονος είναι ζωντανός και η κατάστασή του είναι σταθερή.  Σύμφωνα με την Marca, το ιατρικό τιμ της Δανίας ανέφερε πως όλα είναι καλά, δίνοντας ελπίδες πως ο Κρίστιαν Ερικσεν είναι καλά στην υγεία του. Η UEFA ενημέρωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο αγώνες διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγάφωνα.

https://twitter.com/UEFA/status/1403765507682193409?ref_src=twsrc^tfw

Η στιγμή που ο Κρίστιαν Ερικσεν καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο

Στο 42ο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας για το Euro 2020, ο Κρίστιαν Έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Κοντά του έσπευσαν άμεσα οι συμπαίκτες του και τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να τον επαναφέρουν. Η αγωνία ήταν μεγάλη, άπαντες προσεύχονταν για να επανέλθει και οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου ήταν συγκλονιστικές.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Έρικσεν καταρρέει:

https://twitter.com/videosfute2021/status/1403755880580059137?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA