Μενού
  • Α-
  • Α+

Το παιχνίδι Δανία - Φινλανδία για το Euro 2020 διεκόπη αρχικά μετά τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, στο 43' του αγώνα στο Parken. Ευτυχώς ο Δανός ποδοσφαιριστής είναι ζωντανός, κάνει εξετάσεις και παραμένει στο νοσοκομείο.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας εξέδωσε ανακοίνωση και ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας κόντρα στη Φινλανδία θα συνεχιστεί στις 21.30: «Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ξύπνιος και η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Παραμένει νοσηλευόμενος στο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ο αγώνας με τη Φινλανδία θα διεξαχθεί απόψε. Αυτό θα συμβεί αφού επιβεβαιωθούν πως ο Ερικσεν είναι εντάξει. Ο αγώνας μπορεί να συνεχιστεί στις 20.30».

Ανακοίνωση εξέδωσε από την πλευρά της και η UEFA: «Μετά το αίτημα των παικτών και των δύο ομάδων, η UEFA συμφώνησε να ξαναρχίσει τον αγώνα μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας απόψε στις 21:30. Θα παιχτούν τα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, θα υπάρξει διάλειμμα ημιχρόνου 5 λεπτών και θα ακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA