Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαντ πήρε τη σκυτάλη από τους παίκτες του κι επιτέθηκε στην UEFA αναφορικά με τη συνέχιση του ματς με τη Φινλανδία στο πλαίσιο του Euro 2020, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν. «Είναι εντελώς λάθος να λένε ότι οι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Μας έδωσαν δύο επιλογές, να παίξουμε κανονικά το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα το μεσημέρι. Ηταν αρκετά δύσκολο να το διαχειριστούμε. Δεν μας πίεσαν, αλλά αισθανθήκαμε πίεση.

Ήμασταν μπροστά σε δίλημμα, αν και θεωρούσαμε και τις δύο αυτές επιλογές λάθος. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν υπήρχε κρούσμα κορονοϊού, ο κανονισμός προβλέπει αναβολή για 48 ώρες, τώρα σε ανακοπή καρδιάς δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Αυτό είναι λάθος» τόνισε ο Κάσπερ Γιούλμαντ. Μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν κανείς παίκτης δεν ήθελε να συνεχίσει, ωστόσο υπήρχαν μόλις δυο επιλογές.

Η Δανία προσπαθεί να στρέψει το βλέμμα της στο δεύτερο ματς του ομίλου, ωστόσο η ψυχολογία των παικτών δεν είναι καλή. «Οι παίκτες δεν φοβούνται να βγουν στο γήπεδο, αλλά δεν είναι μόνο δικό τους θέμα. Όλοι έχουν ανθρώπους δικούς τους και για όλους υπήρξε έντονη φόρτιση. Την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα ως δύναμη την Πέμπτη. Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι στο Euro» κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας.

Θυμίζουμε, ότι τη Δευτέρα (14/6) οι Μπρέθγουαΐτ και Σμάιχελ επιτέθηκαν στην UEFA για τις επιλογές που τους έδωσε, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να απαντά και να αρνείται τις κατηγορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA