Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον τελικό του Euro 2020 βρίσκεται η Αγγλία με τους οπαδούς να περιμένουν σαν τρελοί το τρόπαιο να έρθει «σπίτι» του. Αν και παραμένει ιδιαίτερα υψηλό το εμπόδιο της Εθνικής Ιταλίας για την κορυφή της Ευρώπης, οι Αγγλοι οπαδοί δεν χάνουν στιγμή για να δείξουν όχι μόνο τη σιγουριά τους για την τελική επικράτηση αλλά και το χιούμορ τους.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα ενός Αγγλου, ο οποίος πέρασε από «ακτινογραφία» το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, στο οποίο του υπενθύμιζε ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία ενώ του έστειλε τις ευχές της για τον αποψινό τελικό στο Γουέμπλεϊ.

Ο Αγγλος οπαδός όμως κατάφερε να... διαβάσει πίσω από τις λέξεις και «ανακάλυψε» πως η περίφημη, πλέον φράση, «It’s coming home» (σ.σ. έρχεται «σπίτι») την οποία οι Άγγλοι έχουν κάνει σύνθημα για την «επιστροφή» του τροπαίου στη χώρα που γεννήθηκε το ποδόσφαιρο, βρίσκεται… διάσπαρτη στην επιστολή της Βασίλισσας.

Ετσι, έβαλε σε κόκκινους κύκλους όλα τα γράμματα που συμπληρώνουν τη φράση και η ανάρτηση του Βρετανού εκλογικού αναλυτή, Ματ Σινγκ, έγινε viral, με πολλούς χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναδημοσιεύουν το… κρυφό αυτό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ.

https://twitter.com/MattSingh_/status/1413918410749227013?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA