Μενού
  • Α-
  • Α+

Πικρό αντίο είπε στην Ευρώπη ο Άρης, καθώς δυτερόλεπτα πριν το ματς πάει στα πέναλτι (αφού ισοφάρισε το 2-0 του πρώτου ματς), στο 121' ο Μπίτρι σκόραρε για την Αστάνα που αν κι έχασε με 2-1 πήρε την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Προκριματικά Εuropa Conference League: Εχασε μόνη της την πρόκριση η ΑΕΚ - Αποκλείστηκε στα πέναλτι

Ο Άρης ολοκλήρωσε πρόωρα το ευρωπαϊκό ταξίδι του καθώς το γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κι έστειλε την Αστάνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν στο σημείο ισοφάρισης του σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα αλλά εκεί δεν είχαν τον τρόπο, ίσως και την τύχη, για το επιπλέον τέρμα που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση. Μετά το 2-0 της κανονικής διάρκειας κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στα πέναλτι, στην τελευταία φάση του αγώνα η Αστάνα σκόραρε με τον Μπίτρι και πήρε την πρόκριση.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Λούκας Σάσα, Ματίγια (83’ Τζέγκο), Μπερτόγλιο (115’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (66’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (Μπρούνο 101’).

ΑΣΤΑΝΑ (Αντρέι Τιχόνοφ): Ναπογκόντοφ (Ζαρούτσκι 90+1), Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπεϊσεμπέκοφ, Τσουπέρκα, Κουάτ (64’ Γκούρμαν), Εμπόνγκ, Εουτζέριο, Μπαρσεγκιάν (80’ Αϊμπέτοφ), Μπετσιράι (46’ Καντέτ)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA