Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εκ των Μάλμε / Ρέιντζερς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα play off του Champions League ο Ολυμπιακός για να μπει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εφόσον προκριθεί από τον Γ' γύρο, στον οποίο αντιμετωπίζει αρχής γενομένης αύριο (3/8, 22:00) τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Το πρόγραμμα του αγώνα με τη Λουντογκόρετς

Σήμερα (2/8) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Δευτέρα 2/8

16:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού Υ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

19:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα).

Τρίτη 3/8

22:00 Ολυμπιακός– Λουντογκόρετς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

- Η συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2/8 στις 14:00 (χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων), ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA