Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη στην έδρα της Σλόβαν, ήρθε ισόπαλος 2-2, όμως σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Πρωταγωνιστές οι Αραμπί και Ονιεκούρου που σκόραραν τα δύο γκολ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται και με τη... βούλα στους ομίλους του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι δεν νίκησαν τη Σλόβαν, ήρθαν ισόπαλοι 2-2, όμως σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Μαρτίνς ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση.

Πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό ήταν ο Αραμπί που άνοιξε το σκορ, αλλά και ο Ονιεκούρου, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Ντεμπούτο για τους Πειραιώτες έκανε ο Ρόνι Λόπες.

Σλόβαν: Τσόβαν, Ντε Μάρκο, Μπόζικοφ, Κασιά, Πάουσεκ (85' Κρίζαν), Κανκάβα, Γκριν (85' Χρντσαρ), Ζμραλ, Βάις (79' Στρέλετς), Τσάβριτς (67' ντε Καμπς), Εντί (79' Ντράζιτς)

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72' Κουντέ), Μαντί Καμαρά (36' Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά, Αγκισμπού Καμαρά, Ονιεκούρου (72' Χασάν), Αραμπί (72' Βρουσάι)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA