Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, που κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση. Ο 27χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μια σεξουαλική επίθεση στο σπίτι του στο Τσέσαϊρ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, κατά την παρουσία του στο δικαστήριο, αναφέρθηκε στα προσωπικά του στοιχεία και τον τόπο διαμονής του. 

Σύμφωνα με το ακροατήριο του δικαστηρίου, μετά την αποφυλάκισή του στις 26 Ιουλίου φέτος «έσπασε» έναν όρο που του είχε τεθεί, καθώς είχε περισσότερα από τέσσερα άτομα στο σπίτι του. Η Εισαγγελία διέταξε την προφυλάκισή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Στο μεταξύ, η συνήγορος του 27χρονου αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει αίτηση εγγύησης για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Οι βιασμοί και η σεξουαλική κακοποίηση σημειώθηκαν από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021 με τη Μάντσεστερ Σίτι να ξεκαθαρίζει πως «όσο διαρκεί η διαδικασία δεν πρόκειται να γίνει κανένα άλλο σχόλιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA