Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα τελευταία επεισόδια φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και μέχρι χτες φλέρταρε με την αντίπαλη ομάδα, την Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει και έτσι τα πάντα έχουν τελειώσει για την επιστροφή του 36χρονου στους Κόκκινους Διαβόλους.

Η Γιουβέντους θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 29 εκατ. ευρώ και η Γιουνάιτεντ θα δώσει συμβόλαιο στο Πορτογάλο ποδισφαιριστή για δύο χρόνια και ετήσιες απολαβές 15 εκατ. ευρώ συν bonus. Ο ίδιος ο Κριστιάνο δήλωσε σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του πως «Θα ξέρετε εντός της ώρας πού θα παίξω φέτος...»

https://twitter.com/ManUtd/status/1431283208889544707?ref_src=twsrc^tfw

Μετά από 12 χρόνια, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στον σύλλογο που καταξιώθηκε και κέρδισε την πρώτη Χρυσή Μπάλα και το πρώτο Champions League της καριέρας του, με τους Κόκκινους Διαβόλους να ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τη Γιουβέντους και να καλωσορίζουν πίσω το μεγάλο τους αστέρι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA