Ποδόσφαιρο
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Super League: Σέντρα στο πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου

Επιτέλους σέντρα στην Super League - Ο συνεταιρισμός αποφάσισε να τα βρει για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση κι έτσι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου

Πέρασε από 40 κύματα, κατάντησε αστείο, αλλά πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτά ξανά πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει η σέντρα της Super League μιας και οι ομάδες του συνεταιρισμού κατόρθωσαν να συμφωνήσουν κι έτσι το πολύπαθο πρωτάθλημα εκκινεί για τη σεζόν 2021-2022, αφού ήδη η Εθνική ομάδα θα έχει δώσει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9).

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση οι ομάδες ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες και αποφάσισαν ότι θα έχουμε έναρξη στο φετινό πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να λυθούν τα θέματα που αφορούσαν την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, όπως και συνέβη. Σε προφορικό επίπεδο υπάρχει σύμπνοια για να υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι ξεπεράστηκε ένα βασικό αγκάθι στις διαφωνίες που είχαν όλο το καλοκαίρι οι σύλλογοι της πρώτης τη τάξει κατηγορίας.

Διαδικαστικά θα χρειαστεί να υπάρξει η υπογραφή κάποιων συμβάσεων ενόψει της σέντρας, αλλά και η απαραίτητη τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Την Πέμπτη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επικυρωθούν και επίσημα οι σημερινές αποφάσεις, όπως και αυτή της σέντρας της φετινής Super League στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση από την πλευρά της Super League:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Super League #ποδόσφαιρο #πρωτάθλημα