Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βραζιλία υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής (5/9) την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με το ματς να διακόπτεται έξι λεπτά μετά από την έναρξή του. Αστυνομικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσουν το ματς και οι παίκτες της Αλμπισελέστε πήγαν στα αποδυτήρια...

Οι αστυνομικές και υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας μπήκαν για να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου και να συλλάβουν τους τέσσερις παίκτες της εθνικής Αργεντινής που ταξίδεψαν από την Αγγλία, καθώς αγωνίζονται στην Premier League. Δηλαδή, τους Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα).

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στα social media κατέστησε σαφές ότι η αναμέτρηση με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 διεκόπη οριστικά.

https://twitter.com/FelipeGomesRuiz/status/1434595285066559497?ref_src=twsrc^tfw
https://streamable.com/c1caly

Το χρονικό του αγώνα - παρωδία

Σε αυτές τις απιστευτές σκηνές οδηγηθήκαμε λόγω του... κορονοϊού, καθώς οι Εμιλιάνο Μαρτίνες, Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα) και Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ) μπήκαν κανονικά στη «χώρα του καφέ» με την αποστολή της «αλμπισελέστε», παρότι όσοι έρχονται από τη Βρετανία στη Βραζιλία πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, άλλωστε, στην αποστολή της Βραζιλίας δεν κλήθηκαν οι παίκτες από την Premier League, δηλαδή οι Τιάγκο Σίλβα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Άλισον, Έντερσον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Φρεντ, Ραφίνια και Ριτσάρλισον. Οι «τέσσερις» της Αργεντινής, ωστόσο, έδωσαν κανονικά το «παρών».

Κι αν απορείτε πως μπήκαν στη Βραζιλία, η απάντηση είναι... από τη Βενεζουέλα. Βλεπετε, η εθνική Αργεντινής στις 3 του μήνα έπαιξε στο Καράκας με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ομάδα του Σκαλόνι να επικρατεί 3-1. Στα ταξιδιωτικά έγγραφα των «τεσσάρων», λοιπόν, αλλά και των υπολοίπων, φαίνεται ως χώρα εισόδου η Βενεζουέλα.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες επικρατούσε ένα μπάχαλο σχετικά με το τι θα γίνει με τους «τέσσερις», μπάχαλο το οποίο συνεχίστηκε και στο ματς, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με ανθρώπους του υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας μαζί με αστυνομικούς να εισβάλλουν στο γήπεδο για να τους βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλη η αποστολή της Αργεντινής να φύγει για τα αποδυτήρια και το ματς να διακοπεί, τελικά οριστικά!

Με βάση δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της «Ole», ο Λιονέλ Μέσι, σοκαρισμένος απ' όσα συνέβαιναν, τόνισε πως η Αργεντινή δεν πρόκειται να παίξει τα υπόλοιπα 85 λεπτά υπό αυτές της συνθήκες. «Φεύγουμε. Είναι ντροπή, βρισκόμαστε στην Βραζιλία εδώ και τρεις μέρες και δεν έχει συμβεί τίποτα» ήταν τα λόγια του «ψύλλου», ενώ ο τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, σε δική του τοποθέτηση ανέφερε: «Γιατί δεν ήρθαν να μας ψάξουν στο ξενοδοχείο;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA