Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δεύτερη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League είχε 4 αναμετρήσεις. Ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς ήταν ο ΠΑΟΚ που έχασε στην Τούμπα από τον Πας Γιάννινα με 0-1 και γκολ του Κόντε στο 86'. Χωρίς νίκη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός που έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης. Η ΑΕΚ «ταπείνωσε» τον νεοφώτιστο Ιωνικό με 3-0, ενώ νωρίτερα η αναμέτρηση Βόλος - Λαμία «έδειξε» νικητή την ομάδα της Θεσσαλίας με 2-1. 

Ο Βόλος ξεκίνησε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten, επικρατώντας με 2-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό. Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ οι σκόρερς για την ομάδα της Μαγνησίας, με τον Τιρόνε να μειώνει σε 2-1 στο 51ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα κόντρα στον κάκιστο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 0-1 με την ομάδα των Ιωαννίνων και τον Πέδρο Κόντε να εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς και να σκοράρει στο 88'.

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες στο «Γ. Καραισκάκης» και ως αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του στην Super League.

Τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ πετυχαν οι Άμπαρμπατ και Τσούμπερ. Ο Μαροκινός με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αραούχο έκανε το 2-0 στο 62', ενώ ο Ελβετός σκόραρε για το 3-0 στο 67' με εντυπωσιακό τρόπο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: 

ΝΠΣ Βόλος - Λαμία 2-1

 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 

 ΑΕΚ - Ιωνικός 3-0 

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0 

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης - ΟΦΗ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA