Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα για τους ομίλους των Europa και Conference League απόψε Πέμπτη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Οι μεν κέρδισαν στο Καραϊσκάκη με 2-1 την Άντβερπ, με γκολ του Όλεγκ στο 87', οι δε με Άκπομ και Μίτριτσα είχαν ξεκούραστο πέρασμα από την Λίνκολν του Γιβραλτάρ. 

Conference League: Λίνκολν - ΠΑΟΚ: 0-2 

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0 και παράλληλα το τρίποντο που ήταν και το ζητούμενο κόντρα στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιβραλτάρ. Οι Άκπομ και Μίτριτσα ήταν οι σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης που δεν ενθουσίασε με την απόδοση της. Φυσικά με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του μαζί με την Κοπεγχάγη η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-1 με την ομάδα του Ζέκα να δείχνει με το καλημέρα πως είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

ΓΚΟΛ: 45+1' Άκπομ, 57' Μίτριτσα

ΛΙΝΚΟΛΝ: Σόλερ, Βάισαμαν, Τ. Τσιπολίνα, Μπερνάρντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67' Ζ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανιόν (62' Ρονάν), Αράιζα (81' Πίκοκ), Κίκε Γκόμες (62' Όκραντ), Καραγιέρο (81' Σέρτζεντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο (44' Μιχαηλίδης), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι, Μουργκ (82' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (73' Σβιντέρσκι), Μίτριτσα (73' Κωνσταντέλιας), Άκπομ (82' Κούτσιας).

Europa League: Ολυμπιακός - Άντβερπ 2-1

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 της Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί στο 52ο λεπτό και Ρέαμπτσουκ στο 87'. Ισοφάρισαν προσωρινά με τον Σαμάτα οι Βέλγοι στο 75'. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας του και επικράτησε της Αντβέρπ με 2-1, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Αραμπί στο 52' της αναμέτρησης, είδαν τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 75ο λεπτό, αλλά δεν πτοήθηκαν. 

Οι Βέλγοι είχαν τις στιγμές τους, με τον Σαμάτα στο 84' και τον Μπένσον στο 86', ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της λύτρωσης στο 87ο λεπτό. Ο Βρουσάι κράτησε την μπάλα στην περιοχή, είδε την κίνηση του Ρέαμπτσουκ και του έδωσε την μπάλα. Ο Μολδαβός μπακ με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (81' Κούντε), Εμβιλά (76' Βαλμπουενά), Αγκιμπού Καμαρά (81' Βρουσάι), Ονιεκούρου (81' Τικίνιο), Ελ Αραμπί (88' Μπα).

Αντβέρπ: Μπουτέζ, Μπατάιγ, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα, Ναϊνγκολάν (67' Γκέρκενς), Βεστράετε, Σαματά, Μιγιόσι (67' Μπένσον), Φίσερ, Φρέι (79' Έγκενσταιν).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA