Μενού
  • Α-
  • Α+

Νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ, νικώντας με 2-0 στην Τούμπα τους Κιτρινόμαυρους. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε κόντρα στον Βόλο με 5-1 και ο Ολυμπιακός έφυγε άνετος με 0-2 από την Τρίπολη, κατακτώντας την κορυφή του πρωταθλήματος - Στην ισοπαλία με 2-2 έμειναν Λαμία και Παναιτωλικός. Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Super League

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

Πέτυχε γκολάρα και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Κούρτιτς «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Μπίσεσβαρ τα έκανε όλα στην Τούμπα και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 2-0 επί της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν!

Παναθηναϊκός - Βόλος 5-1 

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό που κέρδισε τον πρωτοπόρο Βόλο μέχρι την Κυριακή με 5-1 έχοντας ως μπροστάρη τον Καρλίτος και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δη στο πρώτο μέρος. Ο Ισπανός φορ πέτυχε δύο γκολ, είχε μια εξαιρετική ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι και αρκετές ενέργειες μέσα στο παιχνίδι με τις οποίες έφτιαξε τους συμπαίκτες του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη εντός έδρας νίκη του μετά τις δύο σερί ήττες του εκτός έδρας.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-2 

Εύκολα, απλά και χωρίς απώλειες ενόψει Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το τρίποντο στην Τρίπολη με το 2-0 επί του Αστέρα και πάτησε ξανά κορυφή. Τικίνιο και Αγκιμπού Καμαρά τα γκολ της νίκης. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς γκολ οι Αρκάδες.

Λαμία - Παναιτωλικός 2-2

Ένα γκολ του Βαρόνε στο 90ο λεπτό χάρισε την ισοπαλία (2-2) στον Παναιτωλικό στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Η Λαμία, που πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, προηγήθηκε δύο φορές με τους Μαζουλουξή (10΄) και Νούνιες (66΄) για να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές η ομάδα του Αγρινίου με τους Ντουάρτε (30΄) και Βαρόνε (90΄).

Αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-2 

Παναθηναϊκός - Βόλος 5-1 

ΠΑΣ Λαμίας - Παναιτωλικός 2-2 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 

Τα παιχνίδια της Δευτέρας 

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (17:30, Novasports) 

Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός (19:30 Cosmote Sports) 

Ατρόμητος - Άρης (19:30, Novasports) 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA