Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «βραχνάς» του -6 για τον Άρη (λόγω τιμωρίας) αποτελεί παρελθόν, αφού η ομάδα του Άκη Μάντζιου στους αγώνες της Δευτέρας που έριξαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League, κατάφερε να νικήσει με 3-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και κυρίως να αποδείξει ότι η περασμένη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού δεν ήταν τυχαία. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος στο ματς, αλλά αμφότεροι έμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με το τελικό 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιωνικός ανέτρεψε την κατάσταση στο β' 45λεπτο, αλλά κανείς τους δεν είχε την ουσία.

Ατρόμητος - Αρης 1-3

Ο Αρης ήταν ανώτερος του Ατρόμητου στην επιστροφή του Γιώργου Παράσχου στο Περιστέρι και με γκολ των Μαντσίνι (10'), Μπρούνο Γκάμα (60' πεν.) και Ματέο Γκαρσία (65') πήρε δεύτερο σερί «πειστικό» τρίποντο μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού. O Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου με τον Σπιριντόνοβιτς (45'+3' και στο δεύτερο μέρος έπεσε πάνω σ’ έναν καταπληκτικό Χουλιάν Κουέστα ο οποίος δεν επέτρεψε στον Κουλούρη να βρει δίχτυα παρά τις διαδοχικές προσπάθειές του.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-1

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος στο ματς, αλλά αμφότεροι έμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με το τελικό 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Ο ΟΦΗ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στην πρώτη του τελική. Στο 9ο λεπτό ο Λάμπρου βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή των γηπεδούχων από μαρκάρισμα του Εραμούσπε. Ο διαιτητής Αγγελάκης (Μακεδονίας) δεν είδε παράβαση, αλλά όταν πήγε στο VAR να τσεκάρει τη φάση, καταλόγισε πέναλτι και ο Νέιρα στο 12' σημείωσε το 0-1. Ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μιλιντσεάνου στο 22', όταν ο Μολδαβός σούταρε έξω από την περιοχή, ο Επασί έπεσε αλλά δεν κατάφερε να διώξει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ «σφυροκοπούσε» τον ΟΦΗ, το γήπεδο είχε γείρει, αλλά στο 72' ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε δοκάρι σε φοβερό μακρινό σουτ του Ντουρμισάι. 

Aπόλλων - Ιωνικός 0-0

Ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιωνικός ανέτρεψε την κατάσταση στο β' 45λεπτο, αλλά κανείς τους δεν είχε την ουσία. Ετσι, το τελικό 0-0 αφήνει τους γηπεδούχους στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ναι μεν πήραν τον πρώτο βαθμό της σεζόν, όμως δεν κέρδισε ούτε στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο, συνεχίζοντας τον προβληματισμό.

Στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

H βαθμολογία σε 4 αγώνες

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10

2. Π.Α.Ο.Κ. 9

3. ΒΟΛΟΣ 9

4. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 8

5. A.E.K. 7

6. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6

7. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5

8. ΙΩΝΙΚΟΣ 5

9. Ο.Φ.Η. 4

10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2

11. ΑΡΗΣ 1

12. ΛΑΜΙΑ 1

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1

H επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης (16.00)

Αρης - Απόλλων Σμύρνης (20.30)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (16.00)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ (16.00)

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (18.15)

Ιωνικός - Λαμία (20.30)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (20.30)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA