Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη καθώς βρέθηκε πνιγμένος μέσα στο αυτοκίνητό του με tie wrap, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα που έβαλαν τέλος στη ζωή του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Άρη.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων στο ξεκίνημα της καριέρα του, ο γεννημένος στα Ιωάννινα, αλλά μεγαλομένος ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη, αμυντικός «έγραψε» αρκετές συμμετοχές στα γήπεδα της Super League τη δεκαετία του '10.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας παίξει ενδιάμεσα μία σεζόν στον Μακεδονικό. Η ομάδα της Νεάπολης, η πρώτη του επαγγελματική έμελλε να είναι και η τελευταία, καθώς εκεί είχε επιστρέψει φέτος.

Μετά την Ξάνθη ακολούθησε η Κέρκυρα επίσης στην Super League και το 2013 ήρθε η μεταγραφή στον Άρη. Στους Θεσσαλονικείς έμεινε έναν χρόνο όμως επέστρεψε και πάλι το 2015. Ενδιάμεσα έπαιξε σε Πανθρακικό, Βέροια ενώ μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από τους «κίτρινους» αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίγλια και φέτος στον Μακεδονικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA