Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του με tie wrap. Οπως αποκαλύπτει στο Reader.gr ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος, ο Νίκος Τσουμάνης λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός είχε ζητήσει άδεια από την ομάδα του, προκειμένου να πάει να συζητήσει για εργασία σε μίνι μάρκετ στην Καλαμαριά. «Μας είχε ζητήσει άδεια να λείπει από την προπόνηση της Δευτέρας. Επρεπε να πάει στο μίνι μάρκετ για να συζητήσει. Αργούσε όμως πολύ και τον έψαχνε η σύντροφός του. Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Reader ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Μακεδονικού και συμπαίκτης του Νίκου Τσουμάνη. 

Όπως σημειώνει ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος, σε συνομιλία που είχε με τον Νίκο Τσουμάνη πριν από έναν μήνα του είχε αποκαλύψει ότι θα πήγαινε να δουλέψει σε μίνι μάρκετ φίλων στην Καλαμαριά». Τη Δευτέρα ο Νίκος Τσουμάνης πήγε στο μίνι μάρκετ αλλά δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του. Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ξεκινήσει δεύτερη δουλειά ενισχύει το σενάριο ότι αντιμετώπιζε διάφορα οικονομικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να ήταν αυτά που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο θάνατός του Νίκου Τσουμάνη ήταν ασφυκτικός και προήλθε από tie wrap, τα οποία βρέθηκαν στο λαιμό του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία. Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό. Ο Νίκος Τσουμάνης φέρεται να έβαλε ένα tie wrap στον λαιμό του, να το έσφιξε, λιποθύμησε και πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή. Πλέον, η υπόθεσή του έφυγε από το Ανθρωποκτονιών κι ως εκ τούτου φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το σενάριο δολοφονίας. Τον ποδοσφαιριστή, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τους οικείους του από το απόγευμα της Δευτέρας, τον εντόπισε διερχόμενος πολίτης μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Γιατί δεν έρχεσαι στον Μακεδονικό να κλείσεις την καριέρα σου;»

Γιώργος Παυλάκος και Νίκος Τσουμάνης είχαν συναντηθεί πριν από περίπου έναν μήνα για έναν καφέ. Οι δυο τους γνωρίζονταν και είχαν πολύ καλές σχέσεις, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στον Μακεδονικό την περίοδο 2008 με 2009. Σε εκείνη την έξοδό τους, όπως λέει στο Reader.gr, ο Γιώργος Παυλάκος είχε πει στον Νίκο Τσουμάνη: «Γιατί δεν έρχεσαι στον Μακεδονικό να παίξεις και να κλείσεις την καριέρα σου;». Τότε, ο Νίκος Τσουμάνης είχε απαντήσει θετικά, αλλά τον είχε ενημερώσει και για τη δουλειά στο μίνι μάρκετ. «Ηταν τυπικότατος στις προπονήσεις. Δεν έπαιξε σε κανέναν αγώνα. Είχε κάνει μία επέμβαση στο χέρι του και έκανε διπλές προπονήσεις για να είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα», αναφέρει ο Γιώργος Παυλάκος. Σύμφωνα μάλιστα με όσα γνώριζε, επιθυμία του Νίκου Τσουμάνη ήταν να μείνει με την σύντροφό του και να κάνουν οικογένεια. 

Τα τελευταία λόγια στην αγαπημένη του

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό». Με αυτά τα λόγια περιγράφει τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη, ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης. Η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, συγκλονίζει. Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”». Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA