Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα βρήκε τον θάνατο ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού, Αλέξης Κόρδας, χθες (6/10) στον Πύργο Ηλείας, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του εκτιμάται πως ήταν ακαριαίος. Ο Αλέξης Κόρδας ο οποίος ήταν γιατρός στο επάγγελμα είχε μια έντονη κοινωνική δράση τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση ως νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης, όσο στον κλάδο της Υγείας ως μέλος της διοίκησης του Ιατρικού συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας. Ακόμα είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανηλειακού, της ομάδας που λάτρεψε και υπηρέτησε για πάνω από τα 30 χρόνια.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το όχημα του δήμου Πύργου, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, παραβίασε STOP, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ταξί, στο οποίο επέβαινε στη θέση του συνοδηγού ο Αλέξης Κόρδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το συμβάν έγινε μονάχα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Επίσης, τραυματίστηκαν ο οδηγός του ταξί και οι επιβάτες του άλλου οχήματος, όμως όλοι τους απεγκλωβίστηκαν με την συνδρομή της Πυροσβεστικής και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου εκτός κινδύνου. Ο Αλέξης Κόρδας ήταν ιδιαίτερα συμπαθής για την τοπική κοινωνία. Οι φίλοι του είχαν να λένε πως ήταν ευγενής και ποτέ δεν σε έφερνε σε δύσκολη θέση, με υψηλή ενσυναίσθηση και συναισθηματική νόηση και συγχωρητικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA