Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί σήμερα Πέμπτη (7/10) είπαν το τελευταίο αντίο στον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η κηδεία του ποδοσφαιριστή έγινε στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Ο Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός προχθές (5/10) μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη. Ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως - tie wrap - στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος, όπως αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Νίκος Τσουμάνης: Χρώσταγε 24.000 ευρώ μόνο στον πεθερό του

Ο Τσουμάνης ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως - tie wrap - στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος, όπως αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να χρώσταγε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον πεθερό του, πράγμα το οποίο δείχνει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο πρώην συμπαίχτης του Γρηγόρης Κάκαλης, σε δηλώσεις του ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis αποκάλυψε ότι ο Νίκος Τσουμάνης χρώσταγε στο πεθερό του 24.000 ευρώ και περίμενε μια δικαστική απόφαση για να τον ξεπληρώσει. «Είμαι συγκλονισμένος. Είναι μια μεγάλη απώλεια. Μιλήσαμε την Παρασκευή και μου ανέφερε κάτι για οικονομικά προβλήματα και του είπα θα βρούμε λύση. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Χρωστάω στον πεθερό μου 24.000 και κάτι άλλα. Περίμενε μια δικαστική απόφαση και θα τον πλήρωνε. Δεν μου έλεγε ότι χρωστάω τόσα» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Είχε κάνει μεγάλο άνοιγμα σε επιχείρηση στην Ηγουμενίτσα

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος Ραλλάκης, ο οποίος ήταν φίλος του Νίκου Τσουμάνη, μίλησε για τα όσα ζούσε 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα και για τα πράγματα που τον απασχολούσαν. «Είπε στην κοπέλα του πως πάει μια βόλτα και δε γύρισε ποτέ. Η κοπέλα του τα παράτησε όλα για να βρίσκεται δίπλα του. Τον Νίκο τον αγαπούσαν όλοι, εκείνος δεν αγαπούσε, μάλλον τον εαυτό του» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια κ. Ραλλάκης αποκάλυψε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε κάνει ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα σε ένα κατάστημα στην Ηγουμενίτσα στο οποίο έβαλε όλες του τις οικονομίες. «Πρόκειται για ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά στον Θεό, δεν είχε πρόβλημα να κάνει και άλλες δουλειές, είχε κάνει και ένα άνοιγμα με όλες του τις οικονομίες, σε ένα κατάστημα στην Ηγουμενίτσα» είπε χαρακτηριστικά.

Τι έδειξε η νεκροψία

Από την πρώτη στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή ήταν αυτό της αυτοκτονίας, αλλά εξετάζονταν όλα τα ενδεχόμενα. Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή του 31χρονου παίκτη του Μακεδονικού, η οποία και επιβεβαιώνει ότι είχε ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps. Παράλληλα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου προσώπου. Η σορός του νεαρού είναι πλέον καθοδόν για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσπρωτία όπου αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA