Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνήθως όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, μόλις μία ώρα μετά την διασπορά της είδησης (από σερβική ιστοσελίδα) ότι έχει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τη θέση του προπονητή. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και αναμένεται, επίσης άμεσα, η πρόσληψη του διαδόχου του. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ο Μιλόγεβιτς θα πάει αύριο, Σάββατο, για τελευταία φορά στα Σπάτα προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες και τους παίκτες του πριν φύγει για τον Περσικό Κόλπο. Έτσι, επιστρέφει στη Σαουδική Αραβία επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από την Αλ Αχλί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA