Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχει γίνει ακόμα και σύνθημα φιλάθλων στο πλαίσιο «καζούρας», όμως αυτή τη φορά το είδαμε να συμβαίνει στην πραγματικότητα! Ο λόγος για μια απίθανη παρέα φιλάθλων που αποφάσισε να πάρει τον καναπέ από το σαλόνι και να τον πάει στο γήπεδο θέλοντας έτσι να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικού πρωταθλήματος Κρήτης με τη χλιδή επιπέδου Champions League.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα νεαρών, φόρτωσε τον καναπέ στο φορτηγάκι και τον μετέφεραν σε ένα ύψωμα μπροστά στο γήπεδο του Ρωμανού που αντιμετώπιζε τον ΑΟ Τυμπακίου για την Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου. Η παρέα άραξε στον καναπέ, ενδεχομένως είχε μαζί και διάφορα ποτά, αναψυκτικά και εδέσματα και απόλαυσε τον αγώνα της αγαπημένης της ομάδας με προνόμια VIP. 

Φυσικά, η εικόνα προκάλεσε γέλιο σε όσους βρέθηκαν στην Ελιά και είδαν το θέαμα των νεαρών που και είδαν τον αγώνα με την άνεση του σπιτιού τους και δεν πλήρωσαν το αντίτιμο του εισιτηρίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA