Μενού
  • Α-
  • Α+

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφαση για την τιμωρία του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε ακόμη: Superleague: Απόδραση από τα Ιωάννινα για Ολυμπιακό και κορυφή - Επική μοιρασιά στην Τούμπα για ΠΑΟΚ και Βόλο

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει έφεση για να ρίξει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. Οι ερυθρόλευκοι... πάτησαν στο ότι στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει απευθείας τιμωρία με κεκλεισμένων των θυρών στο πρώτο παιχνίδι που υπήρξε διακοπή αγώνα για άναμμα πυρσών.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA