Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και έπαιξε με τη φωτιά, όπως στον πρόσφατο αγώνα ποδοσφαίρου του για τη Super League, όπου πέταξε βαθμούς μιας «δικής» του νίκης κόντρα στο Βόλο, ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά δεν κάηκε και έφυγε από την Κοπεγχάγη με την πολύτιμη νίκη με 2-1 κόντρα στους Δανούς, βάζοντας πλώρη για την πρόκριση από τον 6ο όμιλο του Europa Conference League. Η νίκη φέρνει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για την 4η «στροφή» της διοργάνωσης, στις 4/11, στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 7ο λεπτό, λόγω αποβολής του αντίπαλου τερματοφύλακα Γκραμπάρα που έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής. Σίντκλεϊ και Ζίφκοβιτς έγραψαν το 0-2 στο 19' και το 38' αντίστοιχα, ενώ στο 80' οι Δανοί μείωσαν με τον Μπίελ διαμορφώνοντας και το αποτέλεσμα. Ωστόσο, στο τελευταίο 15λεπτο ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει τα εύκολα - δύσκολα, αφού δέχτηκε αρκετή πίεση με τους γηπεδούχους να χάνουν και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Διαιτητής: Έρικ Λάμπρεχτς (Βέλγιο)

Κίτρινες: Λέραγκερ, Γιοχάνεσον, Βιντ /Μιχαηλίδης, Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς

Κόκκινες: Γκραμπάρα / -

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Γενς Θόρουπ): Γκραμπάρα , Άνκερσεν, Κοτσολάβα, Μποίλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74’ Γέλερτ), Λέραγκερ, Μπάλντουρσον (46’ Σινγκχ, 84’ Χόλουντ), Μπίελ, Μπόβινγκ (11’ Γιόνσον), Βιντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74’ Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (74’ Αουγκούστο), Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (83’ Μουργκ), Σβιντέρσκι.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Κοπεγχάγη (Δανία) - ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) 1-2

Σλόβαν Μπρ. (Σλοβακία) - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) 22:00

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)

ΠΑΟΚ 7

Κοπεγχάγη 6

Σλόβαν Μπρατ. 1 -2αγ.

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 0 -2αγ.

Το πρόγραμμα της επόμενης (4ης) αγωνιστικής:

Πέμπτη (4/11)

Λίνκολν - Σλόβαν Μπρατισλάβας (19:45)

ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη (22:00)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στους «16» προκρίνονται απευθείας οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση κάθε ομίλου. Οι σύλλογοι που θα εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση θα οδηγηθούν σε play-offs με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Europa League και οι 8 νικητές που θα προκύψουν θα περάσουν στους «16» του Conference League.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA