Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τη Μπενφίκα, τη Λάτσιο και την Αϊντραχτ, ήρθε η ώρα και της ΑΕΚ! Πορτογάλοι, Ιταλοί και Γερμανοί που έχουν επίσης ως έμβλημά τους τον αετό, δίνουν ένα όμορφο σόου στα γήπεδά τους, με εκπαιδευμένους αετούς που πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από τους οπαδούς τους. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να μιμηθούν τους ξένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και ήδη εκπαιδεύουν τον δικό τους αετό που θα κάνει... πρεμιέρα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ακόμη: Η Λάτσιο απέλυσε τον εκπαιδευτή του αετού της επειδή χαιρέτισε ναζιστικά

Την Παρασκευή (29/10), στην «Αγιά Σοφιά» βρέθηκαν οι ειδικοί εκπαιδευτές που είχαν μαζί τους δύο αετούς (ακόμα δεν έγινε γνωστό εάν φέρουν κάποια ονόματα) που θα τους εκπαιδεύσουν να πετούν πάνω από το γήπεδο και πριν από την έναρξη των εντός έδρας αγώνων της «Ενωσης». Οι πρώτες... δοκιμαστικές πτήσεις μέσα και πάνω από το γήπεδο έγιναν και μένει να φανεί ποιος από τους δύο αετούς θα γίνει η «μασκότ» της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ετσι, μετά τον «Δικέφαλο Αετό» που σχηματίστηκε στα καθίσματα του γηπέδου, θα υπάρχει και ένας πραγματικός αετός να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οι εκπλήξεις που θα περιμένουν τους φίλους της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» φαίνεται πως θα είναι πολλές και διάφορες, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόσφατα η ΠΑΕ προχώρησε σε μια όμορφη φιλοζωϊκή δράση. Οι ποδοσφαιριστές της λίγο πριν από τη σέντρα αγώνα για το πρωτάθλημα κράτησαν αδέσποτα κουταβάκια, σε συνεργασία με τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αετό ανέφερε: «Αυτός είναι ο αετός που εκπαιδεύεται από τώρα για την πρώτη του πτήση, που θα είναι στα εγκαίνια του σπιτιού μας και από εκεί στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!». #aekfc #OpapArena #NeaFiladelfia #ourhome #ourhistory #eagle

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAEK.FC.OFFICIAL%2Fposts%2F6544843608890395&show_text=true&width=500

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA