Μενού
  • Α-
  • Α+

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκες ότι περιμένουν δίδυμα έγινε το απόλυτο viral στο διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο και έσπασε ένα ρεκόρ που κατείχε ο Λιονέλ Μέσι. Έχοντας ήδη κατακτήσει το ρεκόρ με τους περισσότερους followers στο Instagram (306 εκατ.), πλέον καέχει και τη φωτογραφία  με τα περισσότερα likes, με πάνω από 27 εκατ. likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Η φωτογραφία του Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μείνει στάσιμη στα 26,1 εκατ. likes. https://www.instagram.com/p/CVk29cSI-2E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CScQpP_sNsF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έτσι, άφησε πίσω του τις αναρτήσεις διάσημων influencer και καλλιτεχνών όπως η Kylie Jenner, η Billie Eilish και η Ariana Grande και βρίσκεται στο all-time Νο2, πίσω από τη φωτογραφία ενός... αυγού. Πρόκειται για το παγκόσμιο viral-meme από τον Γενάρη του 2019, το οποίο εμπνεύστηκε ο Κρις Γκόντφρεϊ κι απεικόνιζε απλά ένα αυγό, συγκεντρώνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 55 εκατ. likes ως σήμερα!

 

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA