Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Σάββατο το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη σέντρα για φέτος στο πρωτάθλημα της Super League 2 ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα η έναρξη αναβλήθηκε και πάλι. Η ομάδα της Ζακύνθου δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να αναβληθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής με την έναρξη του δευτέρου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου να βρίσκεται και πάλι στον «αέρα».

Την αναβολή των αγώνων ζητούσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με εξώδικο στη Λίγκα το βράδυ της Παρασκευής ενώ πλέον πέρα από τη Ζάκυνθο που θα πρέπει να την εγγράψει η Λίγκα στο πρωτάθλημα, σε αυτό θα συμμετάσχει τελικά και η Καβάλα. Οι «Αργοναύτες» είχαν προαναγγήλει προσφυγή στο Διαιτητικό μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου και ζητούσαν να μπουν κι εκείνοι στο πρωτάθλημα, κάτι που τελικά έγινε δεκτό. 

Η Ζάκυνθος θα συμμετάσχει στον Νότιο όμιλο, η Καβάλα στον βόρειο και πλέον θα πρέπει να γίνει νέα κλήρωση. Από τη στιγμή που κάθε όμιλος θα έχει πια 17 ομάδες, μία σε κάθε όμιλο θα έχει ρεπό κάθε εβδομάδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA